Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Dana anyuka lett - kövesse online! Frissítve!

2009. április 10. 13:20, ge komment

geszter: dana1 Dana tegnap - mintha azt mondaná, elég, fáradt vagyok, szüljünk már!

Bori kolléganőnk gyönyörű németjuhásza, Dana már régóta a kávézásaink kedvenc témája volt, ugyanis életében először kiskutyákat várt. Erre a hétvégére volt beütemezve a nagy esemény, ám Danának úgy látszik elég volt: ma reggel nekiállt ásni egy nagy gödröt a kertben, ezzel egyértelmű jelét adva, hogy ma bizony programot ad az egész családnak és egy hosszú posztot a cukiságolvasóknak. Bori folyamatosan küldi a friss infókat és képeket, mi pedig bővítjük a posztot, ki tudja meddig. 

geszter: dana2 Tegnap még csak találgatni lehetett, hány kölyköt bújik innen elő

És most kattintson és lessen be a szülőszobára!

A gödör ugyan elkészült, Dana végül a megszokott, biztonságosnak ítélt kennelébe fészkelődött be. Az izgatott gazdik csak távolról merték lesni az esemény, de hamarosan elő is bújt két kis fekete nyüszögő kölyök, akik Bori elmondása szerint erősek, egészségesek és gyönyörűek. Ők azok ott, a fekete hurkák a képen.

geszter: dana4

A kis németjuhászoknak fajtatiszta az apukájuk is, de arról még nincs hír, hogy ő hogy viseli az eseményeket. Dana mindesetre boldognak látszik:


geszter: dana6

 

És egy szuperközeli a két legfiatalabb kölyökről, gyönyörködjenek benne, mi addig izgatottan várjuk a folytatást. Hajrá Dana!

geszter: dana5


Update 1: Na tessék, mire befejeztem a posztot, még kettő előbújt. A szakirodalom szerint 6-10 kölyökre lehet számítani, de mi ráérünk.

Update 2: "Már 6, nagy a nyivákolás" - írta nekünk Bori és már küldte is a képeket. Túl sok nem látszik a nagy mosdatásban, de valahol ott a félhomályban már 6 kiskutya nyöszörög. Dana pedig gyönyörű továbbra is.

geszter: dana8

geszter: dana7

 

Update 3: És végül az utolsó nyerőszám a hetes! Kedves Dana, gratulálunk!

---

Update 4: " Végre sikerült Danát rábeszélni az evésre, merte otthagyni a kölyköket és kijött a szülőszobából. Gyorsan csináltam néhány képet a kicsikről, evés után persze azonnal visszament. A végeredmény 8 kicsi lett, éjszaka szerencsére már nem szaporodott a létszám. Az infrát este bekapcsoltam, állandóan megy és azért látszik pirosnak a deszka körülöttük" - írta nekünk szombat reggel Bori. Tehát 8 lett a vége, ez biztos kemény munka lehetett, Dana egy hős!
geszter: dana10

geszter: dana11

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása