Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Tavalyi kiskacsák a Balatonról

2009. április 12. 10:00, ge komment

geszter: kacsa1

"Nagyon meghatottak az ablakpárkányunkon ebédlő mókuskánkhoz intézett elismerő, kedves szavak. Köszönetképpen viszonzásul egy újabb kegyetlenül cuki dolgot küldök nektek a házi fotóalbumból. Ezeket a kis vadkacsákat még tavaly májusban fotóztam a Balaton északi partjánál. Azt is mondhatnám: jókor voltunk jó helyen, hiszen ezek a cukiságok alig 1-2 napja bújhattak ki a tojásból, de a kenyérbélért már ölbe mentek egymással - hamar megtanulták mi a jó... Amíg az ideiek nem kelnek ki, addig gyönyörködjetek a tavalyi felhozatalban Remélem mind felnőttek azóta, és most éppen ülnek a tojásaikon" - írta nekünk Reni. Hajtás után további képek a tollas családról.

geszter: kacsa4

geszter: kacsa3

geszter: kacsa2

fotó kacsa fióka

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása