Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Piszke, az egyik festékfújó munkás próbadarabja

2009. április 20. 14:30, ge komment

geszter: piszke1

Nem tudtunk választani, következzen az összes kép Piszkéről, Viki levelével:

"Kedves Cukorságék!

Mi egyébként körbe vagyunk véve cukibbnál cukibb lényekkel. Elküldöm a legújabbat, ő Piszke. Vele próbálom feledni Szöszi és Csíkos macskáim hiányát (akik kábé egy éve rejtélyes módon pár hét leforgása alatt egymás után haltak meg...), egész jól haladok.
geszter: piszke2
Piszkéről annyit kell tudni, hogy előző életében vidra lehetett, mert imádja a vizet. Reggelente hosszúúú perceken keresztül a bidében ülve meditál, ha megnyitjuk a csapot, akkor meg furcsa eksztázisba esik, és "anyám, ez de durvaaaaa...." arckifejezéssel, tág pupillákkal vizsgálgatja, nyalogatja, fogdossa a vizet. Vagy csak mélán hagyja, hogy a fejére csorogjon.

Különlegessége, hogy lábai lecsatolhatóak, és akkor általában ajtótámasztéknak, vagy papírnehezékként szoktuk használni (lsd. mellékelt fotó). :o)
geszter: piszke4
Ja, és sokszor elgondolkodunk, hogy mennyire foltos. Naaaagyon. Szerintünk, amikor odafent, a Nagy Macskagyárban készült Piszke, ő volt az egyik festékfújó munkás próbadarabja. Kipróbálta rajta, hogy mutat a legújabb vörös-cirmos festék, ráfújt néhány feketét, és a vörös rengeteg árnyalatát... Aztán, amikor betelt a macskabőr, "ledobta" a Földre, hátha kell majd valakinek így is. Hát nekünk kellett. Nem is értjük, reggelre hogy nem felejti el a bundája, melyik csík, pötty vagy vonal hol is volt előző nap... :o)
geszter: piszke3


Az egyik képen, ahol picire össze van gömbölyödve, na, akkor hoztuk haza, egyből összekucorodott a helyén, és ilyen szemekkel facsargatta a szívünket, mint foltos teniszlabda.

geszter: piszke5
A piros kép (nemtom, hogy lett ilyen) meg azt bizonyítja, hogy bizony egy igazi sátánfajzatot sikerült magunkhoz venni, egyenesen a Pokolból... épp valami dínófarkat rágcsál.

Ja, a selyemakácos kép a kedvencem. Rózsaszín, bojtos virággal játszottunk vele (valamiért megőrült érte), és valami kis zöld darab a szájába került. Ez a kép akkor készült róla, amikor azt igyekezett kiköpni... akkoriban jött rá, hogy ő nem tud köpni, de csücsöríteni se...

És ha lenne "A legcukibb lábtartás" verseny, tuti, hogy ő nyerne a hátsó lábaival. :o)

Hát, remélem, örömet tudtam szerezni a képekkel, válogassatok kedvetekre.

Üdv.:

Viki"

 

geszter: piszke6

fotó cica macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,9/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása