Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ginny, a fotelevő rém

2009. április 27. 07:31, ge komment

geszter: ginny

"Van két kutyusom, az egyikük, Ginny 6 hetes kora óta nálunk van (most 3,5 éves), és a pici kori képei még mindig olvadozásra késztetnek, pedig már legalább 1000szer láttam őket. Gondoltam másnak is okozok egy pár jó percet, ha esetleg alkalmasnak találjátok a képeket, amiket feltöltöttem. Sajnos vannak köztük telefonnal készültek is, de vannak jó minőségűek, amiket aznap csináltunk, amikor a menhelyről hozzánk került. Ezek cuki néven vannak az indafotós linken"- írta nekünk Fanni. 

"Van egy olyan is, ami már felnőtt kori, ott már csak nekünk olyan nagyon cuki, de gondoltam hátha érdekel valakit, h felnőttként is előszeretettel hencsereg béka pózban a teraszon. Természetesen a többi képet is felhasználhatjátok, ha tudtok javítani a minőségen, sajnos telefonnal készültek (ezeken kb 2 hónapos Ginny), pedig a piros nyakőrves elképesztően cuki szerintem. Egyébként az volt a legkisebb, amit Bp-en találtunk, de azon is extra lyukat kellett fúrni." 

geszter: ginny2

"A képekhez még annyit fűznék, hogy a látszat ne tévesszen meg senki, egy igazi "istencsapása"  volt kölyöknek Ginny, 9 hónapos koráig minden héten sírtam miatta.  Csak hogy a legcukibb húzásaiból szemezgessek: tapéta lerágás derékig, konyhaszekrény ajtajának lerágása, hogy hozzáférjen a szeméthez, 4 telefontöltő, 2 napszemüveg, egy lámpa- bedugva...- egy havi fogamzásgátló - majd rohanás az állatorvoshoz-, megszámlálhatatlan könyv, füzet, papucs, cipő, farmer, az egyetemi indexem, 2 fotel...Nem lehetett előle semmit elég magasra tenni, nagyon találékony a drágám. De megérte kivárni, hogy  benőljön a feje lágya, mert nagyon jó kutya lett."

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása