Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Otto von Pittinger és Kami Katze kalandjai

2009. május 14. 09:35, ge komment

geszter: breki5

 
"Íme Ottó herceg, teljes nevén Otto von Pittinger és Kami Katze. Ottó egy sörmárkáról kapta a nevét, mivel nem veti meg eme nedűt - ahogyan a körtés sütit, a csokoládét, a tollpihét (igen, igen), a mogyorót, a mazsolát, az avokádót és a fürdővizet sem. Bármit elfogyaszt, BÁRMIT" - írta nekünk Macskabreki.

geszter: breki6

"Az a hitlerbajuszt utánzó orrfolt baljós világuralmat sugall..."

geszter: breki3

"Kis cirmos tesvére, Kami, mindenhová követi, legyen szó csapból ivásról vagy mósógépbe bújásról. Mióta kerti macskák lettek, elképesztő pózokban tudják kialudni a bogárvadászat fáradalmait, ennek részleteit küldöm most nektek. Külön figyelmet érdemel Kaminál a két maga alá gyűrt láb, Ottónál pedig a farok sötételőként való használata."

geszter: breki2

geszter: breki4

fotó cica macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása