Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ezen a hétvégén kutyák is mehetnek a Mammutba

2009. május 22. 07:44, mvmv komment

Május 22-23-24-én a kutyák lehetőséget kapnak arra, hogy gazdájukkal együtt egy teljes hétvégén keresztül végigjárják a Mammutot, és együtt vásároljanak az üzletekben. A Mammut a II. kerületi Önkormányzat kutyatartást szabályozó rendeletével összhangban engedi be az állatokat, így bizonyos, nagytestű fajtákat csak szájkosárban lehet bevinni a házba. A mintegy 400 bolt természetesen idén is saját hatáskörében döntheti el, hogy üzleteikbe beengedik-e a kutyákat ezen a három napon. A programban részt nem vevő boltok bejárataikra pirossal áthúzott kutyamatricát helyeznek majd el jól látható módon.

kutyashopping copy

Az üzletközpont a nyugat-európai modell minél sikeresebb meghonosítása érdekében a kutyásokat számos programmal, míg a többieket megerősített biztonsági- és takarító személyzettel várja.

Válogatás a hétvége programjaiból:

Bárka Műhely: Pénteken 12 órától kézműves foglalkozásokkal várják a legkisebbeket.

SMC és a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 mentőcsapat mentőkutyás részlegének bemutatója: A hétvége mindhárom reggelén “kutyás ajtónyitó”, Balázs László mentős és Anqua kutya fogadja a látogatókat. Társaik lesznek az UTE jégkorongosai Borbás Gergely, Berta Ákos és Hüffner Adrián. Szombaton 17 órától mentőkutyás bemutatót tart a Rescue 24 a Mammut II-ben a szökőkútnál. 5 kutya és gazdája megmutatják a mentőkutyák fegyelmezettségét, ügyességét szimulált épületomlással, és bemutatkoznak a tűzfészek-kutató kutyák.

Népszigeti Kutyasuli bemutatója: Pénteken, 18órától; szombaton 12 órától és vasárnap 15 órától tart bemutatót az iskola, majd nevelési tanácsadással segíti a kutyatulajdonosokat.

The Critter Casual: Nyakörv- és tüzelőbugyi kollekció bemutatása. Sőt, hogy a kutyusok is kényeztetve érezzék magukat a Mammutban, kutyakekszek és –sütiket kóstolhatnak majd.

Lelenc Kutyamentő Egyesület: A szervezet szóróanyagokkal, tesztekkel hívja fel a figyelmet a felelős kutyatartásra, sőt lehetőség lesz a helyszínen azonnal örökbe is fogadni a gazdit kereső kutyusokat.

Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület: Az egyesület állatvédelmi és a felelős állattartásról szóló játékos tesztekkel, állatos színezőkkel, saját képeslap gyártásának lehetőségével és kétóránkénti rövid előadással, valamint egy felnőtten örökbefogadott kutya engedelmességi és ügyességi bemutatójával áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szamóca Állatpatika: A kis gazdik szakember segítségével mikroszkóp alatt megismerhetik kedvencük legnagyobb ellenségeit, a bolhákat, kullancsokat, atkákat. Fonendoszkóp segítségével meghallgathatják ahogy kutyusunk lélegzik, ver a szíve. A nagyobb gazdiknak dr. Hegedűs Béla állatorvos ad hasznos tanácsokat

PetsLove és Koti Dog Fashion: A kutya esküvői rendezvényekre szakosodott cég most esküvői kutyaruha bemutatót tart. 

Bitter Sweet Vasárnap délután 16 órától közönségtalálkozón Kovács Patrícia és Károly kutya, valamint Hegyi Barbara és Ribizli beszélgetnek az érdeklődőkkel és kutyáikkal

kutya hír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása