Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kiskacsák potyogtak egy balatoni diszkó tetejéről

2009. július 06. 14:49, ge komment

geszter: kiskacsak3 Ma kacsa napot tartunk.

Kitti egy csodálatos kacsamentésről írt nekünk és küldött olyan cuki fotókat, hogy egészen elvagyunk gyengülve. Kitti, a kacsák nevében is köszönjük!
"A Balatonfüredi Sundanceparkban a korábbi építkezés zaja miatt a kis tóból felköltözött a kacsánk költeni az egyik diszkó (!) tetejére. Persze mi erről mit sem sejtettünk."
geszter: kiskacsak1
"Ott álltunk a Honey előtt, mikor arra lettünk figyelmesek, hogy kiskacsák potyognak az égből! A mamájuk elindult, ők pedig utána, csak az volt a bibi, hogy a kiskacsák nem tudtak repülni. Legnagyobb meglepetésünkre a 3 lepottyant kacsa-baba után még 8-at találtunk fent a tetőn. Mivel már csend van a helyükön a tóban, válságstábot alapítottunk, és áttelepítettük a kis családot egy kosárban az eredeti otthonba, ahol most vígan lubickolnak, mi pedig várjuk, hogy kirepüljenek."geszter: kiskacsak2

fotó kacsa

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

süti beállítások módosítása