Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Rózsaszín az orra a párduckölyöknek

2009. július 14. 13:54, mvmv komment

001

A képen látható ködfoltos párduckölyök(Neofelis nebulosa) a virginiai Front Royal-ban egy állatkerti kutatóközpontban született testvérével együtt március 24.-én. Egyikük a Sa Ming (báror harcos), másikuk a Ta Moon (csintalan gyermek) nevet kapta a gondozóktól.

A ködfoltos párduc hagyományosan India és Délkelet-Ázsia sűrű erdeiben él. Bár testalkata erőteljes, a legkisebb a leopárdok között. Többnyire madarakkal, mókusokkal és majmokkal táplálkozik. Ideje nagy részét a fákon tölti, ahol rendkívül ügyesen közlekedik. Famászó tudománya a kismacskákéval vetekszik: fejjel előre jön le a fáról. Testhossza 60-110 centi, tömege 16-23 kg közötti.

fotó állatkert kölyök párduc

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása