Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Cicanapló: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve

2009. augusztus 01. 14:06, sixx komment

Csak gyorsan, mert drága a bit: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve lett, mert az alany jelenlegi gazdája "csak be volt baszva és hülyéskedett" az örökbeadást illetően, egyem a kis szívét neki, kanállal. Sebaj, az udvaros populáció múlt héten gyarapodott három db kismacskával, mert a félheréjű, félvak, félhülye zsivány kandúr haverja, a Maine Coon-falusi koktél típ. másik kandúr (nevezzük Gyökérnek) rákapott Zoknira, és a nászból született egy marék hosszabb szőrű kicsi, akik a Lemmy1, Lemmy2 és Lemmy3 névre hallgatnak.

A feladat az lesz, hogy az innentől kezdve hetente publikált életképek alapján tessenek szavazni a jelöltre, aki majd Mötley rongybabája lesz. Az első adag képet az ugrás után mutatjuk meg.

cicanapló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása