Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ez itt egy felmosóvizes csincsilla

2009. augusztus 08. 14:03, ge komment

geszter: penny1

"Küldjük Penny-t a vizes csincsilla lányt (felmosóvödörbe ugrás, majd utána gyorsan csap alatt mosdatás után). Mellékeltünk 1-2 képet szárazon is, hogy tényleg hihető legyen, hogy csincsilláról és nem a pokol valamelyik teremtményéről van szó. Az egyiken barátnője, Panni is jelen van.

Penny jelenleg 11 hónapos (Panni 4), ahogy a képeken is látszik, mindketten élénken érdeklődnek az orvostudomány iránt, csak úgy falják a könyveket" - írta nekünk Andi és Zsolti.

geszter: penny2

fotó csincsilla vizes állat

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,7/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása