Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Egy vizes nyúl, aki hűtött répát evett

2009. augusztus 18. 14:22, ge komment

geszter: luna1

"Ő itt a képeken Luna, a huncut törpenyuszilány. Egyik nap, ebben a nagy hőségben, a hűtött répa ellenére úgy szenvedett szegény, hogy úgy gondoltuk a párommal (bár tudom, hogy ez nem nagyon szokás), hogy kap egy kis frissítést. Meglepő módon baromira élvezte, ahogy simogatja a víz .A legnagyobb kedvence pedig az, mikor a végén egy kicsit beburkoljuk egy törölközőbe. No meg persze a jutalomfalatok! Remélem, senki sem tart majd állatkínzónak, tényleg jobban érezte magát utána!" - írta nekünk Vicus és Luna.

geszter: luna2 geszter: luna3

fotó nyúl vizes állat

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,3/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása