Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Gömb alakú gömbhörcsög

2009. augusztus 21. 06:55, mvmv komment

"Én a hörcsögünket, Gömböcskét szeretném bemutatni nektek, akiről a napokban készült egy nagyon kedves, odúból kikukucskálós kép. Igazi szívhezszóló tekintet, ilyenkor el sem hinné az ember, mekkora kis gengszter (pedig az!) Küldök egy másik képet is, amelyiken elég jól látszik, miért is az a neve, ami. Mi tagadás, ezek után nem volt nehéz nevet adnunk neki...Sajnos az utóbbi kép szobában készült, szigorúan vaku nélkül, de azért a lényeg talán látszik rajta" - írja Eszter, mi csak annyit tennénk hozzá, hogy találó a névválasztás.

 

fotó hörcsög

Cukifaktor: (3/5)
Szerintetek: (3,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása