Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ez itt egy nem is igazán vizes Mokka

2009. augusztus 25. 19:28, ge komment

geszter: mokka1

"A képen szereplő emberek és a főszereplő kutyus mind beleegyeztek a publikus szereplésbe, de a szélen úszkálókat nyugodtan le is vághatjátok a képekről. Úgy döntöttünk, hogy növeljük esélyeinket és a képekhez kitaláltunk egy szívmelengető történetet is" - kezdte levelét Annamária, tessék kattintani a remek folytatásért.

geszter: mokka2

"Mondjuk, hogy egy kiskutya (a.k.a. Mokka) elindult egy labdáért a folyóban, de ez egy nagy, vad és zabolátlan folyó volt. A kutyus úszott, úszott, de érezte, hogy egyre jobban elfárad, elgémberedtek a végtagjai... és mindkét part oly' távol volt még tőle...! De ekkor egy parton álló, bátor és vakmerő fiatalember (a kép önmagáért beszél) egyetlen lehetséges megoldásként a vad folyóba vetette megát és a kutyus után úszott. A parton álló emberek először rémülten nézték, mi történik: talán mindkettőjüket elragadja a sodrás?! De a fiú dacolva az elemekkel minden erejét összeszedve kimentette a már teljesen elfáradt és elázott ebet és a partra úszott vele. Azóta a fiú és a kutya elválaszthatatlan jóbarátok..."

geszter: mokka3

"Az igaz verzió: ez a Holt-Körös (nincs sodrás), Mokka kutyánk (mopsz - francia bulldog keverék) mindig addig nyüszít míg be nem jöhet utánunk a vízbe, ott viszont leginkább egy matracon szeret ülni, de bármilyen úszó tárgy megfelel neki (lásd csatolt képek)."

fotó kutya vizes állat

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása