Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Félénk sün a táska mögött kushad

2009. szeptember 17. 15:46, mvmv komment

"Küldök nektek pár képet a sünömről, Bozontról, amint cukin néz ki egy táskaszíj mögül, szégyenlősen elbújik, majd menekülőre fogja a dolgot. Ő egyébként afrikai fehérhasú törpesün, azért más, mint a "rendes" kerti; pedigrés tenyésztett állatka és legális a tartása. Most 10 hetes, fiú, és egy valódi vérsün, még ha a képekről nem is ez jön le. Sajnos a fotómasinám nem a legjobb, ez a maximum minőség, amit ki tudok hozni belőle; remélem, még beleférünk vele az elfogadható kategóriába. Egyébként Bozóról vannak még képek itt, ezek egy részét a tenyésztő csinálta" - írta mooneye.


fotó sün

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,9/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása