Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Egy kapucniban utazó nyúl Londonból

2009. szeptember 21. 14:00, ge komment

geszter: tb2

"Nem tudom, átmegy-e ez a kép cukiszűrőtökön (mert annyira elbújt rajta a lényeg), de nekem az elmúlt két hét fénypontja" - kezdte levelét Anna még márciusban. Az első képet elnézve átmenetileg ugyan fönnakadt a szűrönkön, de végül egy kis nagyítást eszközölve beláttuk: kétségtelenül cuki dologgal van dolgunk.

"Történt ugyanis, hogy volt szerencsénk Londonban tölteni pár napot férjemmel. A Tower Bridge-n tanakodtunk éppen, hogy merre tovább, amikor egyszercsak a híd látogatóközpontjából a képen látható srác jött ki, a pulcsija kapucnijában egy nyuszival – amit megtudtunk a nyúl illetőről, hogy hét éves fiúnyussz, és mindenhova jár a gazdájával, egy igazi „sweetie pie” ahogy a fiú illette. A fotó a szereplők hozzájárulásával készült. (És a nagy hasonlóság ellenére egyikük sem Szily László kollégánk. A szerk.)  Úgyhogy húsvét közeledtével éljen a világnyur(=l)alom!"

geszter: tb

fotó nyúl

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása