Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mindent kihány a cuki szürke

2009. október 25. 07:27, mvmv komment

"Ahogy itt  olvashatjátok, nagyon aggódunk a cicáért, nem tudunk mihez kezdeni már a helyzettel (mindent kihány, pedig orvosnál is sokszor volt, stb, nem tudjuk, meddig lehet ezt így húzni...), és aban reménykedünk, hogy a cicás olvasók voltak már esetleg ilyen helyzetben és meg tudnák írni a tanácsaikat" - írja Bálint. A történet lényege: a macska mindent kihány, a gazdái aggódnak, de fogalmuk sincs, miért beteg az állat. Tanácsoljanak neki.

 

 

fotó macska

Cukifaktor: (3/5)
Szerintetek: (4,4/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása