Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Cicanapló: íme, Lemmy

2009. október 28. 07:00, sixx komment

Egy kedves kollegánk még kedvesebb barátjánál született egy kosárnyi cicagyerek, és köztük találtam meg Lemmy-t, Mötley tökéletes inverzét, így a fehér-fekete lány mellé érkezhet hamarosan még egy fekete-fehér cs aj, aki a legmenőbb rockerről kapta a nevét, még jó. Lemmy a kép jobboldalán nézi a földet elmélyülten. A kedves kommentelőktől kapott linkeket (4 db) megnéztem, és köszönet érte, de mivel színben ez a delikvens harmonizál legjobban, és mindig is odáig voltam a zoknis macskákért, így ő lett a befutó. 

cica mötley cicanapló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása