Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Charlie es Chester szuper alvópózokat tud

2009. november 10. 09:15, ge komment

geszter: cc1 "Charlie es Chester a ket legcukibb cocker spaniel. Charlie most 10 eves es regebben szivesen abrandozott az elotte allo bekes  nyugdias evekrol" - kezdte levelét Berni. Hajtás után rengeteg képen mutatjuk be, hogyan és kitől is hiúsult meg ez az álom.
geszter: cc2 "Az almai egy csapasra szertefoszlottak, amikor 7 honapja megerkezett hozzank a most 9 honapos Chester, a kis “szeme-sem-all-jol” rosszcsont, kinek kedvenc idotoltesei koze tartozik Charlie molesztalasa, valamint a zoknik es papucsok ellopkodasa."
geszter: cc5 "Azert alapjaban veve mostmar jol megvannak, es mint a kepeken latszik neha meg egyutt is szundikalnak."
geszter: cc4 geszter: cc3 geszter: cc6 geszter: cc7

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása