Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A kutyák is szeretik a strandot

2009. november 17. 10:40, ge komment

Tavaly karácsonykor a Cukiság és a YouTube kedvence a Népszigeti Kutyaiskola karácsonyi videója volt, amiben a kutyasuli boldog és lelkes tanulói fát díszítettek és csomagokkal bohóckodtak. A film megosztotta olvasóinkat: voltak akik szerint a kutyák boldogan tanulnak és mutatják be tudásukat, mások szerint ilyesmikre kényszeríteni őket inkább állatkínzás.

Most ismét alkalom nyílik a vitára. Elkészült a suli legújabb videója, a siker pedig bárhogy is gondolkodunk, garantált. Pláne, hogy alkalmunk nyílik egy kis nyári nosztalgiázásra is: a bemutatócsoport most a strandon őrjöng, vízben és homokban, labdával, frizbivel, gyékénnyel, sörösdobozzal, egymással.


Ön szerint a strandoló kutyák boldognak tűnnek, vagy inkább szenvedés nekik egy ilyen  forgatás?

 

videó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása