Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Pipacs nagyon durván odatette magát

2009. november 20. 07:51, ge komment

Talán nincs is tovább. Talán végünk van, itt és most szerelembe esünk, eldobjuk az eddigi életünket és Pipacs lábai tappancsai elé vetjük magunkat. Főzünk, mosunk, takarítunk.

Mert mi aztán minden cukiságot értékelünk. De tényleg. És szívünk szerint mindenkinek kiosztanánk a legcukibb jelzőt (valójában ki is osztjuk), de Pipacs előtt meg kell hajolnunk, sajnáljuk. Mert mindent tud, amire momentán szükségünk van cukiilag: tekintet, orrméret, orrszín, bajusz, szőrjelleg, szín, arckifejezés, hangulat, érzelmek, kor, vizslaság, habitus. Satöbbi.

geszter: 6honapos

"Kedves Szerkesztők! Szeretettel ajánljuk blogotokra 6 hónapos drótszőrű magyar vizsla kutyánk, Pipacs fotóját. A kép pontosan félesztendős "születésnapján" készült, a látszattal ellentétben semmiféle tivornya nem zajlott előtte. Csupán vacsora utáni álmosság szállta meg őnagyságát. Üdvözlettel: Pipacs gazdái."

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,6/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása