Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A világ legfotogénebb cicája: Polka!

2009. december 12. 16:35, ge komment

"Oktondi egy kicsiny állatka ez" - írta nekünk egyszer Judit barátnőnk Polkáról, a világ legfotogénebb macskájáról, akit már ezer éve szeretnénk bemutatni kedves olvasóinknak, de sosem tudtunk választani a képek közül. Most viszont már nem bírtuk tovább, mert Polkát minden cukiságfüggőnek  ismernie KELL!

Polkáról rengeteg csodaszép kép készült, például ez a fenti ennivalóan együgyű és ez a lenti bolond.

Vagy ez az egyik legfrissebb, aminél szomorúbb képet régen láttunk (megnyugtatásul:  a kép a nagyon is helyénvaló ivartalanítás után készült, amit reméljük Polka már teljesen kihevert.) 

Ugye hogy Polka egész egyszerűen kötelező? Ha szeretnének még rengeteg gyönyörű képet Polkáról (és még sok minden másról), mindenképpen kattintsanak ide (vagy ha netán csak cicafotóra kíváncsiak, ide), nem fogják megbánni.

fotó cica macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,6/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása