Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Alvó és/vagy téli állat: kómás tengerimalac

2009. december 14. 16:40, mvmv komment

"A mellékletben küldöm Lulu tengerimalackám (teljes nevén: Jé, a Lulu at Brentwood Hotel :) ) alvós fotóját, mellyel szeretnénk benevezni az "Alvó cuki állat" pályázatra. Lulu igazán szereti a kényelmet, amit a mellékelt fotó jól példáz" - írta Zsuzsanna.

 

 

Pályázati kiírás:

A nyeremény a Forma dizájnbolt ajándékutalványa lesz. Az első helyezett 25 ezer, a második helyezett 15 ezer, a harmadik helyezett 10 ezer forintot vásárolhat le a Forma fantasztikus webshopjában vagy Ferenciek téri üzletében. A nyerteseket azok közül választjuk majd, akik az "Cuki állat és tél" vagy "Alvó cuki állat" témakörben a legeslegcukibb és legeslegkreatívabb fotókat küldik el nekünk december 20. éjfélig. Az addig érkező pályaműveket is megmutatjuk, ugyanis közönségdíj is lesz, méghozzá egy 10 ezer forintos Forma utalvány.

fotó tengerimalac karacsonyipalyazat2009

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (3,7/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása