Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Alvó és/vagy téli állat: álmában mosolygó, óriásfülű kutyapár

2009. december 16. 13:46, mvmv komment

"Nem,ez nem csivava, ez Russkiy Toy! Sajna mindig összekeverik őket,pedig ezek a kutyik sokkal vékonyabbak és kecsesebbek a csivaváktól! Alig ismert Magyarországon ez a fajta,pedig nagyon kedves és játékos fajta,akik imádják a gyerekeket! Az én kislányom megőrül értük! A képen békésen pihenget a Mama az egyik kicsivel. Batman sírva könyörögne ekkora fülekért!" - írta Zsolt.

Karácsonyi pályázatunkról itt olvashat részleteket. Az ajándékokat a Forma dizájnbolt adja, alvó és téli állatokat várunk december 20-ig!

 

fotó kutya kölyök karacsonyipalyazat2009

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása