Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Alvó és/vagy téli állat: fázós Vacak a hatalmas ágyon

2009. december 17. 09:55, ge komment

geszter: vacak2

" A képeken Vacak található, egy osztrák mini pincser. Ő egy elég hiperaktív kutya. Folyton ugrál, rohangál, hangoskodik és állandóan enne, de ezektől függetlenül, vagy pont ezek miatt olyan imádni való. A hatalmas égnek álló füleivel és a nagy kerek szemeivel mindig-mindig lekenyerezi az embereket. Viszont amikor alvásról van szó... Mindig befúrja magát valahova. A saját takarója alá bújik, a kanapén a pokrócba és amint a képeken is látható, elsőre a hugicámon foglalt helyet, majd bemászott a téli paplanom alá. Először csak félig volt bent, majd egyre beljebb ment. A végén már csak egy szempár lesett kifelé a paplan alól tegnap előtt egy kis sütikészítés után" - írta nekünk OdrY.

geszter: vacak

fotó kutya alszik karacsonyipalyazat2009

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (3,7/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása