Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Borisz egy igazi sármos úr

2009. december 31. 14:55, ge komment

geszter: sarosorr "Szeretném elküldeni 13 éves Borisz kutyám képeit.Idős kora ellenére gyakran megkérdezik: 'Kölyök kutya még?' Husky létére nagyon engedelmes, szabadon sétáltatható: járda szélén, kereszteződés előtt mindig megvár, zebrán együtt megyünk át, ha nincs járda, megtanulta, hogy az út szélén kell mennie" - írta nekünk erről az elbűvölően sármos kutyáról Anna Barbara.

"A séták alatt kialakult összhangot az út másik felén lévő másik kutya/macska sem tudja megzavarni. Rendkívül nagy a mozgásigénye, de ha le van fárasztva fizikailag és szellemileg, nagyon nyugodt; megbízható (az utóbbi években már igencsak öreguras-sétapálcásra vesszük a figurát). És hogy néhány tipikus huskys tulajdonságot is mondjak: imád ásni, hosszan vonyítani (a mentőautó szirénájára, a harangra és a Familyfrostra) és rengeteget dumál: vagyis inkább nyávog, nyüszít, hümmög. Legjobb barátja és lakótársa a görög teknős hölgy, Peggy. Szerintem nagyon sármos így, sáros orral (is), dehát én elfogult vagyok."

geszter: sarosorr2

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása