Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mindent kihány a cuki szürke

2009. október 25. 07:27, mvmv komment

"Ahogy itt  olvashatjátok, nagyon aggódunk a cicáért, nem tudunk mihez kezdeni már a helyzettel (mindent kihány, pedig orvosnál is sokszor volt, stb, nem tudjuk, meddig lehet ezt így húzni...), és aban reménykedünk, hogy a cicás olvasók voltak már esetleg ilyen helyzetben…

fotó macska

Cukifaktor: (3/5)
Szerintetek: (4,4/5)

Egészen kicsi, ám klasszikus Whiskas-cica

2009. október 24. 07:27, mvmv komment

"Brit-rövidszőrű, az a klasszikus "whiskas" cica, 7hetesen került hozzám. Tigris lettt a neve mert a 2 éves kis fiam amikor meglátta, így hívta rögtön a csíkok miatt" - írta Hancu kolléga haverja, amikor a fotók láttán az alábbi egyedről érdeklődtünk.  

fotó cica kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,5/5)

Megtámadta a beagle kölyök a rottweilert

2009. október 23. 06:15, mvmv komment

Übercukiság alert tárggyal küldte át Sixx kolléga az alábbi videót, amelyen egy egészen kicsike beagle egy egészen nagy darab rottweilert molesztál. Utóbbi mindezt örömmel veszi.

videó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Macskatestvér kellene Mötleynek

2009. október 22. 10:47, mvmv komment

Sixx kolléga hamarosan Debrecenből Budapestre költözik Mötley nevű macskájával együtt. Nagyon készül a változásra, de aggódik, hogy Mötleyt megviselik a történések, ezért társat keres neki."A költözés okozta sokkot enyhítendő társat keresek Mötley nevű macskámnak.…

macska szolgközl

Kutyákat házasítanak, hát persze, hogy Kínában

2009. október 22. 07:35, mvmv komment

Nanjingban tartottak egy nagyszabású kutyaesküvő napot, és mást nem is szeretnénk írni erről a riasztó eseményről, inkább kérdezünk. Összeadná bárkivel a kutyáját?

fotó kutya

Cukifaktor: (1/5)
Szerintetek: (1,5/5)

Sam, a festőkutya

2009. október 21. 07:35, mvmv komment

Sam gazdái elérték valahogy azt, hogy valakik megvegyék a kutya festményeit darabonként 1700 dollárért. A szájában tartja az ecsetet és modern stílusokban utazik.

fotó kutya

Cukifaktor: (3/5)
Szerintetek: (3,3/5)

Újszülött orrszarvút mutatunk, mert az jó

2009. október 20. 10:34, mvmv komment

A Colchester Állatkertben született a Zamba nevű orrszarvú. A magyar orrszarvúbébi példáját követve ő az első kölyök, amely az Egyesült Királyságban mesterséges megtermékenyítéssel született. Anyja Cindy 16 hónapos vemhesség után október harmadikán adott neki életet.

fotó állatkert orrszarvú kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,3/5)

Emma, az alvómester bemutatja tudását

2009. október 19. 15:44, ge komment

"Ő Emma, az én brit csodám. Elküldtem a legcukibb képeit az alvómesternek. Remélem nektek is tetszik majd és talán kiraktok egyet kettőt" - írta nekünk Laura.

kép cica macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Itt egy cica, aki szereti a vizet

2009. október 19. 07:33, ge komment

"Lukréciánk most 7 hónapos, és valami eszement módon rajong a csapból folyó vízért és a fürdőkádban történő dolgokért. A mellékelt képen éppen ismerkedik a fürdőhabbal. Azóta már tovább is jutott, és a kádba beépített bútordarabként használva minket fedezi fel a…

cica macska kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (3,7/5)

süti beállítások módosítása