Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Bundás és Kisköcsög formázás alatt

2010. február 01. 07:09, hdzs komment

geszter: Bundás

"A képeken családunk két legújabb tagja látható Sony és Samsung. Ők két majdnem egy éves félig brit cicák. A család szerint az eredeti nevük helyett sokkal jobban illik rájuk a Bundás és a Kisköcsög" - kezdte levelét Xandra. "Az első képen Bundás látható kicsi korában, miközben éppen a madárfészekben ül a fa tetején (a két vizslánk segítségével jutott el oda). Azóta egyik helyékről is szedtük már ki: mikro, tűzhely, hűtő. Természetesen egyik sem működött és nem is zártuk rá az ajtót."

geszter: Kisköcsög

"A második képen kisköcsög látható, kémia tanulás közben. Ő erősen érdeklődik a reál tárgyak iránt. Csak az a zavaró, hogyha hab testével ráül bármelyik könyvre vagy füzetre, nincs az az ember, aki le tudná róla hámozni."

geszter: Bundás+Kisköcsög

"A harmadik képen, még kicsi korukban láthatóak, amikor még határozottan cukik voltak. Mostanra már, lebontják a karácsonyfát, kiszolgálják magukat a konyhából és elvárják, hogy nyissuk ki nekik a fürdőszobaajtót. :D Jelenleg formázás alatt vannak. :D"

fotó cica macska kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása