Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Álmában focizó kiscica lesz a net új sztárja?

2010. február 10. 07:57, mvmv komment

Pár hónappal ezelőtt a meglepett kismacska járta be az internetet Kaliforniától az Uralig, de ha hihetünk a jósgömbnek, amibe most belenéztünk, akkor az álmában focizó kiscica lesz a következő mém. Ez a kiscica Magyarországon lakik, és hipercukin rángatja a lábát.

Gazdái ezt írták a felvételről: "A videón Öcske macska (mert van ám neki bátyója is) látható szüleimnél a garázsfeljáró alatti kuckójuknál úgy sok évvel ezelőtt. Szerintem meg kell zabálni őt és nincsenek rá szavak! Cicabaja se esett a forgatás során, ezt ugye mondani se kell? Anyuci örült is hogy el tud menni harapni valamit. Egy angol barátom szerint focizik álmában, de bármit is csinál, meg kell zabbantani, szinte hihetetlen. Egyébként már szerepelt nálatok egyszer, igaz már idősebb korában. Azóta már olyan hat-nyolckilós önjelölt tenyészkan, a környéken még a fekete macskáknak is szürke kölyke születik, mi meg csak hümmögünk" - írta Adri és Laci.

videó cica kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (3,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása