Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Gáspár orra is havas lett

2010. február 12. 19:11, hdzs komment

geszter: gaspar "Mellékelem Gáspár kutyám havas orrát, amit tegnap sikerült lefotóznom. Gáspár másfél éves vizslador kiskutya, akit Józsikának is nevezünk és mindannyiunk szíve-csücske!! Tudom, hogy előbb kellett volna felébrednem a havas-állatos akciótoknál, de ha egyszer most túrt bele a hóba??!!" - írta nekünk Güni, de semmi gond, Gáspár versenyen kívül is elnyerte a szupercuki orrért járé első díjat. Vagy a legcukibb hunyorgásért járót?

 

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,3/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása