Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Dooj tekintete mindent visz

2010. március 16. 07:17, ge komment

geszter: dooj2

Ő itt Niki kutyája, Dooj. Dooj egy shi-tzu és minden képen sugárzik róla a masszív cukiság, ami nálunk a végső stádiumú nyöszörgést eredményezte. Kemény kezdés így kora reggelre, mi? Jó reggelt olvasók, jó reggelt 4 napos munkahét! geszter: dooj1

"Szeretnek par kepet megosztani Veletek, amik a kislany shih tzu kutyusunkrol, Dooj-rol keszultek. Most lesz egy eves es el sem tudom mondani mennyi oromot okozott nekunk mar eddig is. Igazi kis husifalat! Kedvenc elfoglaltsaga az alvas, minden mennyisegben! Aktiv oraiban meg pluss patkanyat marcangolja vagy gyerekek utan futkos."

Van még itt nyakbamászós, lapulós meg fürdés után vérig sértődős kép is, tessenek lapozni!

geszter: dooj4 geszter: dooj3 geszter: dooj5 geszter: dooj6

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,3/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása