Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Tizenöt szőrös törpemalac egy rakáson

2010. március 17. 08:03, mvmv komment

A kune kune fajtájú malac majdnem kihalt a vadonban a nyolcvanas években, amikor maori törzsek elkezdték levadászni őshonos területén, Új-Zélandon. A Wikipédia információi szerint volt olyan időszak a nyolcvanas években, amikor csupán ötven példány létezett az egész világon. Ezért is nagy öröm, hogy 15 kune kune malac született egy brit farmon annak a fajtamegőrzési programnak a keretein belül, amelyet Új-Zélandon és Nagy-Britanniában indítottak. A maori nyelven dagit jelentő kune kune újra elterjedt, mint háziállat, a wiltshire-i farm 15 malacából azonban csupán 8 élte túl az első hetet.

fotó kölyök malac

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,7/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása