Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Egy napozó macska és egy szafaládé

2010. március 30. 13:46, ge komment

Anna nem bízta a véletlenre, egy gyönyörű szürke macskát és egy kölyök blökit is küldött nekünk, így most egy posztban megtalálhatja mindenki a kedvére valót. A cicáról csak annyit tudunk, hogy Szegedről származik. geszter: macskaszeged "Március idusán fotóztam a barátom apukájánál ezt a 3 hetes kis szélesebb, mint hosszú kutyust, akinek az anyukája puli, apukája ismeretlen kalandor. A szerelemgyerek a Mitvisz nevet kapta. Mi más lenne, mint cuki?!" geszter: mitvisz

 

fotó kutya cica macska kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,4/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása