Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mérgezett tacskó után új kölyök segít feledni a családnak

2010. március 31. 13:20, mvmv komment

"Ő itt Öcsémék hat hetes kis tacskója, aki rögtön egy fürdőzéssel zárta első napját az új otthonában. Ezeknek a kétségbeesett szemeknek azt hiszem nem lehet ellenállni. Az előző kiskutyájukat, aki szintén tacskó volt, az Öcsém kb. egy éve a születésnapján vitte haza. Szép, okos kamasz kutyává cseperedett, akit mindenki nagyon megszeretett, még a három macska is. Sajnos kb. egy hónapja Wuki elment. A szomszéd szándékosan megmérgezte: a veséje nem bírta tovább, és feladta. Nagyon remélem, hogy most ez a kis drágaság segít feledtetni a bánatukat" - írta Dusánka a szomorú tacskótörténetet.

Az első két képen az új eb, a legalsón az elhunyt Wuki látható.

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása