Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Golflabda, jegesmedve vagy hörcsög?

2010. április 06. 14:00, hellob komment

geszter: golf2 s

"Ezúton szeretném bemutatni Önknek és a Nagyérdeműnek Pamacs névre hallgató dzsungáriai törpehörimet. Na jó... igazából nem hallgat a nevére, viszont botorság lenne őt emiatt alábecsülni, ugyanis jegesmedve felmenőkkel büszkélkedhet! Ez utóbbi állítást pedig két dolog is bizonyítja: 1. a fehér bundácskája; 2. a harapása. :-) A mindennapi cukiságok közé azonban sokkal inkább a miatt illik be, ahogyan a múltkorában megpróbálta magát golflabdának álcázni... Nem sikerült. Ezt még gyakorolni kell" - írta nekünk trf.

geszter: golf3 s

fotó hörcsög

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,2/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása