Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Embernek hiszi majmait egy nő

2010. április 15. 07:09, mvmv komment

Audrey Ricci elvileg mindent megtesz gyerekeiért: tésztát főz nekik vacsorára, bepelenkázza őket és megengedi, hogy a saját tévéjükön nézzék a rajzfilmeket. A 66 éves floridai nő gyerekei azonban nem emberek, hanem két kapucinus majom. Cleo három, Lacey négy éves, és asztalnál étkeznek, gyakran tetőtől talpig felöltöztetve.

Bár a fogságban tartott vadállatok esetében a szakemberek azt ajánlják, hogy hatvan százalékban majomtápot és harminc százalékban gyümölcsöket és zöldségeket kapjanak, Ricci néni felelőtlenül azt állítja, nem tud ellenállni kicsinyeinek, amikor azok emberkajáért könyörögnek. Az egyik majom az egészségtelen étel miatt cukorbeteg is lett, derült ki abból a NatGeo műsorból, amit Audrey Ricciről és majmairól forgattak. Mit gondol Ricci néni hozzáállásáról?

fotó majom

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (1,1/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása