Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kázmér, mikor ölsz meg álmomban?

2010. június 21. 10:05, ge komment

geszter: kazmer1

"Küldök Nektek néhány képet a házi bérgyilkosunkról Kázmérról. Több mint egy hónapja "boldogítja" az életünket. Szerintem nem véletlen, hogy Ő hozzánk került, valaki biztosan felbérelte, hogy szép lassan és kegyetlenül kivégezzen minket! :) Viccet félretéve,
senkit ne tévesszen meg, a cuki pofi egy kegyetlen és hidegvérű gyilkost takar. Ennek a kis harcosnak Leon a profi a példaképe. Kedvenc elfoglaltsága a "Fatörzs a lábad" és a "Halálugrás". Előbbit úgy kell elképzelni, hogy a 18 pici, éles karmával mint egy fatörzsön kúszik fel az ember lábán" - írta nekünk Nick.

geszter: kazmer2

"A "Halálugrás" a legkegyetlenebb kivégzési módszer, ez az ő sajátos technikája. Mikor alszunk felmászik az ágy fejtámlájára és a legalkalmasabb pillanatban sunyi módon rávetődik a fejünkre. Hogy nem lett halálos áldozat az csak annak köszönhető, hogy
egyenlőre mindössze két kilogramm. Bár ez a két vekni kenyérnyi súly elég arra is, hogy a jó öreg 6 kilós Brigikénket és két felnőtt embert terrorban tartson. :) Előre félek mi lesz ha felnő! :) Ugye milyen cuki? :)"

geszter: kazmer3

fotó cica macska kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása