Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Hajrá süni, apu megment!

2010. június 29. 08:30, ge komment

geszter: hajrasuni1

Éva írt nekünk erről a szegény árván maradt sünikéről, akinek most közösségileg drukkoljunk, a hozzáértő tapasztaltak pedig adjanak jótanácsot, mitől nőhet nagyra ez a védtelen kis állatka.

geszter: hajrasuni3

"A sünit apukám találta, sajnos a dombocskát ahol a családja fészkelt, gondatlan emberek véletlenül széttúrták, és az anyukáját megölték. Apu a tesóival együtt talált rá, de ők sajnos már az égi almákat hordozzák a hátukon, ő viszont egy igazi tűlélő már majdnem két hetes. Mézes tejet iszik egyelőre, szurkoljatok neki."

(Imádjuk ahogy az a nagy erős férfikéz eteti azt a kis sünit, hát nem megható?)

geszter: hajrasuni4 geszter: hajrasuni5

fotó kölyök sün sündisznó

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,9/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása