Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A csúnya kutya is cuki?

2010. július 11. 07:28, mvmv komment

"Dobozos kutyának nevezzük azokat az állatokat az (Illatos úti) Ebrendészeti Telepen, akiket dobozban hoznak be hozzánk, mert az utcán találták kidobva, vagy gazdájuk adja le őket. Legtöbbjük kölyök. A papír ládának három lakójáról, első pillanatban azt gondolták, hogy bőrbetegségük van. Később a hozzáértők már megértették, hogy valami egészen különleges dologra bukkantak: palota pincsi és kopasz kutya keverékére. Az igazat talán soha nem tudjuk meg Csufi őseiről, talán nem is kell. Két testvérét állvédők vették gondozásba, a harmadikat az ebrendészeti telep egyik állatorvosa vette meg, fogadta örökbe. A Csufi nevet kapta, szerintünk illik rá. Csufi annyira Csufi, hogy az már cuki. Szerintetek?" - írta Kati.

Ezt az ebet erről a telepről fogadták örökbe.

fotó kutya

Cukifaktor: (3/5)
Szerintetek: (2,8/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása