Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Válogatott macskaolvasóink

2010. augusztus 23. 14:06, Cukor Béla (törölt) komment

Naponta nagyon sok levél érkezik, ezeknek jelentős része az olvasók állatait tartlamazza csatolt jpg formájában.
Ezekből következik egy összeállítás:

1. Miss Antroptól: "A fotón alant élő és plüssből való házi kedvencek láthatók, vegyesen. (Ki segítség: előbbiek egy testvérpár - Zserbó, illetve Guszti)"

 

2. "Most egy Újabb Mici kép, egy évvel későbbről. Mici vadászni készül, most éppen azon gondolkodik, hogy mit is kellene csinálnia ezzel az állatkával. Egyelőre marad a gyönyörködés"

 


3. Vikitől: "Szoktam nézegetni a blogot, és kedvet kaptam beküldeni két képet az állataimról. Kiscicámról(Micuri), meg Kutyusomról(Brunó).  Egyébként  5 macskám van, meg két kutyám. Két legcukibb képet küldöm be."

(szerk: a kutya külön posztot érdemel!)


4: Judittól: "Három kislány dédelgetett három cicát - amint a képen is látható, a macskák az élvezettől elaléltak."

 

macska

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása