Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mangó, a zsákbamacska

2010. október 03. 10:17, erykah komment

Ezen a héten több vörös kiscicás bejegyzés is íródott, íme a hét utolsó vöröskéje:

"A mi cukink Mangó névre hallgat és igazi ritkaság, hiszen ez a vörös gyönyörűség bizony kislány! Még májusban került hozzánk, ő volt az én szülinapi ajándékom. Azóta is édesíti és persze néha keseríti mindennapjainkat! Szerintem nem vagyok elfogult, ha azt mondom: szupermegacuki :). Az első és a második képen kb. 2 és fél hónapos, látszik még, hogy babaszőrű és kék szemű. És a sapkás képen nem kínozzuk...:) A harmadik képen már nagyobbacska, igazi erkölcstelen nőszemély, rendszeresen így alszik, szétdobott lábakkal. Remélem, Titeket is megvett!" - írja Kata

Szép cica! Köszönjük!

fotó cica

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4,2/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása