Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Fantomasz, a piperkőc tengerimalac

2010. október 14. 14:36, erykah komment

"A macska-ellenes hangulat lecsillapításának érdekében beküldöm életem egyik legjobb kisállat fotóját, amit Fantomasz nevű cocimról lőttem még 2007 novemberében. 2007 nyarán került hozzám eme fotogén malacka. Fantomasz igazi piperkőc, örökké reklamál. Ha valami nem tetszik neki, féloldalas ugrással faképnél hagy és megsértődve elbújik az asztal alá. Azonban egy kis zöldséggel azonnal előcsalható. Ilyenkor aztán engedi, hogy megsimogassam. A kép hűen tükrözi a jellemét" Írja Andrea

Köszönjük!

Valóban sok cicás poszt íródott az utóbbi napokban. Továbbra is várunk szeretettel képeket kedvenceitekről, jelenleg nem macskák előnyben, de semmiképp sem kizárva :)

fotó tengerimalac

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása