Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Az egyiptomi teve szereti a magyar almát

2010. október 17. 09:54, erykah komment

"Mivel egyesek szerint túltengenek a cicák (a magam részéről bármennyit elnézegetném őket), gondoltam, a változatosság kedvéért tevés fotókat küldök nektek. A hurghadai szálloda tengerpartján hevert őtevesége, majdnem hasra estem benne, mivel annyira szürreálisnak tűnt, hogy gyanútlanul csattogsz le a partra, és egy tevével találkozol, hogy először azt hittem, nem is valódi. Aztán vittünk neki guavát, amit undorral kiköpött. Amúgy nem csodálom, ennek a gyümölcsnek ugyanis érett lábszaga van. (Ehhez képest dobozos lé formában feldolgozva kifejezetten finom.) A magyar almát viszont jó étvággyal benyammogta. A fején a díszes pomponok nem szériatartozékok, csak a hülye turisták kedvéért aggatnak ilyeneket a tevékre, mert így cukibbak. :-) Csizmás kandúr örülne neki..." - írja Házisárkány

Köszönjük!

Továbbra is várjuk kedvenceitekről a fotókat és sztorikat, kölyökállatok előnyben!

fotó teve

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása