Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Rambo, aki újradefiniálta a hiperaktív szó jelentését

2010. november 12. 07:42, erykah komment

"Bemutatnám ebünket, Rambot. Örökbefogadása után sikeresen újradefiniálta a hiperaktív szó jelentését számunkra. Maradjunk annyiban, hogy a névválasztás telitalálat volt. :)

Mikor először megpróbáltuk lefényképezni, amíg én a gépet állítottam, ő sunyin lerágta a pulcsim madzagjáról azt a műanyag bigyuszt, de sikerült közben lelesifotóznom :) (persze utána rá is szóltam azért...) 
Amúgy egy rendkívül szép, keverék kiskutya, érdemes figyelmet szentelni ennek a fülberendezések :) (beceneve: denevér) 
Egyik nap nyoma veszett. Ez viszonylag komoly teljesítménynek számít egy 40 négyzetméteres lakásban. Majd félórányi kutakodás, hívogatás után - mikor zokogás közeli állapotban már a folyosókat is átkutattuk, hátha kicsuktuk véletlenül - rábukkantunk az egyetlen tiltott helyen: a hálószobában. Ugyanis békésen aludt a franciaágy alatt a laptoptáskán. Nem is igazán értette, mi bajunk van ezzel, és miért kell ebből ekkora ügyet csinálni... (azóta rendszeresen beszökik néha oda aludni, most már profik vagyunk, és ott keressük először...)
Egy ritka pillanatot is sikerült megörökítenünk: egy egész napos hancúr után kidőlt, és úgy aludt, mint egy kis embrió. Ő pihent, mi meg végre elkezdhettük folytatni az életünket... 
Az alábbi képen az ivartalanítás utáni gallérjában feszít, megdöbbentően sok hasonlóságot mutatva az Alíz csodaországban című mesefilm egyik jelenetének duda-kacsáival. Ugye? naugye...
Hogy miért bocsájtjuk meg neki mégis? hát ki tudna ezeknek a szemeknek ellenállni? 
Cuki" - írja Janka

fotó kutya

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása