Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A tengerimalacok diszkrét bája

2010. november 12. 12:11, erykah komment

"A képen látható egyik malac ismerős jószág, küldtem be róla nem is oly régen portré fotót. Eme kép mai, és a társával együtt örökítettem meg Fantomaszt. A másik tengerimalac, Karamella. Itt Karamella bevetette a "mire vársz, te szadista?" nézését, mert az egyik kezemben lucerna volt, a másikban pedig a digikamera. Semmi kedvük nem volt pózolni, inkább elszántan szuggeráltak, hogy adjam a kaját, és ne szórakozzak velük. :-)
A tengerimalac nem buta! A méretéhez viszonyított "esze" megvan. Amint beszórtam a forgácsot a tiszta ketrec aljába, azonnal beugrottak, mert megjegyezték, hogy ilyenkor odaadom nekik az eddig csak ígérgetett élelmet" - írja Andrea

Köszönjük!

fotó tengerimalac

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása