Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Bemutatkozik Csoki és Manó

2010. november 16. 08:31, házisárkány komment

"Sziasztok! Már nagyon régóta gondolkoztam, hogy küldök be én is képet a kutyáimról, Manóról és Csokiról. Manó kutyám (eredeti nevén Bluetooth) husky-labrador keverék, hihetetlen intelligens és rendkivül pofátlan :), számtalanszor lett áldozata az asztalon felejtett rántott husi, kolbász vagy egyéb más, kajának látszó tárgy... Még csak nyújtózkodnia se kell.
Csokoládé egy különleges rottweiler, aki apró termete ellenére igazi oroszlánszívvel rendelkezik... Ki se látszott a földből (kb. hathetes lehetett), amikor a kezemben utazva már az összes nagy kutyát megmorogta az utcán, nem kis derültséget okozva ezzel az utca népének. :) Egyébként alacsonyságát kompenzálja az étvágya, semmi nincs biztonságban tőle, legyen az dió, gumilabda (ezzel sajnos még műteni is kellett :(), Manó-szőr, seprűnyél..." – írta nekünk kedvenceiről Kata.


Köszönjük!

fotó kutya kölyök

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása