Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Cirmi ügynök jelenti

2010. november 29. 15:38, házisárkány komment

Tinkinek nagy sikere volt nemrégiben a Cukiságon, Annam most elküldte nekünk a spin offját. Lássuk hát Cirmi ügynököt!

"Sziasztok!

Bemutatom Cirmi ügynököt, aki nemcsak Tinki kutyamakettünk cimborája, hanem szigorúan titkos feladatokkal is meg lehet bízni. :o)
Amikor a csincsillák hozzánk kerültek, szerettük volna tudni, ki a főnök a csin bandában, ezért Cirmi ügynök beépült közéjük :o)


A második képen pedig Cirmi ügynök a bevetés utáni jól megérdemelt pihenőjét tölti.
Ez itt a reklám helye, Cirmi 3 évvel ezelőtt egy cicamenhelyről került hozzánk. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy menhelyről is lehet jófej macskát választani. Cirminek nagyon jó természete van, minden velünk lakó állatkával jól kijön (némi önmegtartóztatással)."

Köszönjük!

 

fotó cica macska csincsilla

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása