Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A farkasok éve

2010. december 17. 07:56, házisárkány komment

 "2010 a farkasok éve volt a Szegedi Vadasparkban. Árnyék, Rege és Léna idén született. Még télen megismerkedhettek velük a látogatók, sőt, a szerencsésebbek a tavasz folyamán is találkozhattak velük, ahogy cserepedtek. Nyáron vehették birtokukba az idén felépült tágas farkaskifutót, amelyet hamar be is laktak. Játékosságuk nem csökkent, volt, amikor a különböző tárgyak keltették fel érdeklődésüket, sőt, nemegyszer akár webkamerán is nyomon követhetjük, ahogy a gondozójukkal játszanak. A tél hidegét már pompás és sűrű farkasbundában várták, és ahogy a fotók is tanúsítják, a szépségüket csak kiemeli a fehér hó! Érdemes megnézni őket és esetleg lencsevégre kapni őket, csakúgy, mint a Vadaspark más területeit is, hiszen talán ekkor a legszebb a ritka állatoknak otthont adó erdő!" – olvashattuk a Vadaspark hírlevelében.

 

A Cukiság kérésére kaptunk két kölyökkori fotót is, ezért külön köszönet Endrédi Lajos gyűjteményi felügyelőnek!

 

fotó farkas vadaspark

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása