Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Babszemmel és Pocakkal indul az év

2011. január 01. 10:35, házisárkány komment

"Sziasztok!

Már nagyon érett bennem az elhatározás, hogy képeket küldjek a szörnyeimről, Babszem kapitányról és nemrég befogadott mini csatlósáról, Pocakról. Pocaknak nem volt anyukája, és kicsit beteg is volt, amikor befogadtuk, félénk és visszahúzódó teremtésnek tűnt,
körülbelül egy hétig. Azért hoztuk el, mert Babszem addigi lakótársa, az öreg és hisztis vénlány távozott az életünkből, és nem akartuk a kapitányunkat szekálnivaló nélkül hagyni... Egy hét után azonban Pocak valóságos dúlógéppé változott, és hihetetlen energiával tesz azóta is tönkre mindent. A 7 kilós kandúrt is rábírta a testmozgásra, ami kész csodának számít, a bizonyíték látszik a képeken. Aztán természetesen a jól megérdemelt pihenés és mancsfogás, kiskifli-nagykifli alvópózban, és Pocak kéjes pofácskája, miközben feltárja azon testrészét, amiről a nevét kapta.

Remélem, tetszik!

koriander"
 

 Köszönjük!

fotó cica macska alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása