Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Hármas holtverseny a szinkronalvó versenyen

2011. január 02. 14:30, házisárkány komment

"Sziasztok!
Valamikor réges-régen volt egy olyan sorozatotok, hogy "szinkronalvók". A most lefotózott csapat egy tagja már szép sikereket ért el, igaz, akkor még párosban és fajok közti versenyszámban indult.
Sajnos, sporttársa pár hete az égi vadászmezőkre költözött, így Twingo új csapatban és új versenyszámban keres kihívást.
Lassú szoktatással, rengeteg edzéssel bekerült a csapatba az eddig szólóalvásban induló Fáncsi, de ahogy a képről is látszik, a csapatot egy öreg horpasztó, Alfa viszi a hátán, aki 12 éves howavart hölgy.
A csapat jelszava: sok jó kutya egy párnán is elfér (még, ha van is több).
Üdv: Morzsa"


 Köszönjük!

fotó kutya alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása