Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mira új családja

2011. január 24. 15:49, házisárkány komment

"Kedves Cukiság!

Szeretném megosztani veletek legújabb családtagunk, Mira történetét. Mira cica december 27-én került hozzánk, egy ismerősünk találta lefogyva, kiéheztetve szegénykét. A cica egészségi állapota nem volt épp kielégítő, de pár orvosi kezelés és állandó törődés mellett már teljesen egészséges. A környéken senki nem kereste, nem jelentkeztek érte, így befogadtuk másik két cicánk mellé. A beilleszkedés nem ment könnyen, de hamar megtalálták egymással a közös hangot, főleg a másik sziámi cicával, Teofillal, és mára már a legjobb barátokként játszanak és rosszalkodnak együtt. Amúgy nem tudom, kinek volt szíve kidobni ezt a kancsal gyönyörűséget.
Üdv: Klári"

 Köszönjük!

fotó cica macska

Cukifaktor: (4/5)
Szerintetek: (4,5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása